Wednesday, March 31, 2010

kubu sdra chegubard, ceramah umum di kg batu rembau, bersama ahli parlimen shah alam memberi harapan baru rkyat rembau!!!

cabang rembau telah membuat keputusan untuk mengadakan ceramah-ceramah umum atau kelompok setiap 3 minggu sehingga PRU nanti insyallah...

kemesraan semua kepimpinan pakatan rakyat amat-amat menakutkan dan menggentarkan jiwa ahli-ahli umno dan bn..
salah seorang anak muda yang terpikat dengan keberanian anak muda SAMM dan terus mengisi borang keahlian PKR..hidup anak muda!!!
tahniah bg yusof tapa!!! mmg ramai mlm ni. tempat ini juga pernah digelar sebagai kubu paling kuat umno, tapi itu dulu koba abg yusof. semoga mklumat yg disampaikan boleh disebarkan di seluruh rembau....

terperanjat abg ni bilo flash kemera memancar kek muko eh...maaf, tak sengajo hehehe..
komeng SAMM adalah antara tulang belikat cabang rombau dan dipilih sebagai anak didik chegubard yg paling taat dan hebat dlm perjuangan..!!! hidup komeng!!!
Abg SAMM mmg steady!!!
Epul SAMM juga dtg membantu cabang rembau..
kutip buak!!! pastu kira kat dalam. jangan boli jajan sudah!!! duit rakyat utk rakyat...!!!

Mus SAMM pun turut serta edar risalah & kutip derma...
Buak SAMM, mengedar risalah isu fitnah2 dan laporan perubatan saifool yg didedahkan oleh setiausaha agung PKR pusat..


susuk tubuh seorang pejuang yang sangat-sangat hebat dalam politik serta mempunyai daya pemikiran yang jauh kedepan serta sangat berani dalam medan pertempuran ini, YB khalid Samad!!!wakil zunar...bro kulup blogger..

YDP pas rembau @ adun Paroi, Yb taufik yg mempunyai semangat perjuangan islam yg sangat-sangat tinggi!!!
PSM sentiasa ada di mana-mana demi mencapai agenda mereka iaitu, keselesaan rakyat...selvam & sahabatnya...
inilah dia wajah seorang pejuang di kg batu ini, abang yusof tapa merangkap ketua ranting kg batu!!!
ketua cabang, sdra chegubard & tangan kanannya sdra azizi sedang menguruskan beberapa masaalah, yg yakinnya pasti selesai!!!
sdra kulup blogger membuka boot majalah humor zunar yg kini antara majalah yg paling laris sehingga polis memburu buku ini di seluruh Malaysia.!!!
SAMM sentiasa membantu sesiapa sahaja dalam pakatan rakyat dalam memenuhi agenda memperkasakan rakyat!!! bagi cabang-cabang lain yg memerlukan bantuan SAMM, hubungi sahaja untuk tempahan. FOC!!

1 comment:

  1. salam alhamdulilah generasi muda semakin sedar akan tgjwb sbg khalifah, teruskan perjuangan, semoag usaha yg murni diberkati ALLAH swt dalam menyebarkan dakwah mendekati orang2 UMNO agar mereka keluar barisan masuk bulan, Takbir...ALLAHHUAKHBAR... jemput semu ake blog ana... maaf sbb ambil risalah ini utk tatapan semua pihak.,,

    ReplyDelete